servicii foto & video pentru promovarea afacerii tale

foto | video | preturi | info | contact

portrete business

fotografie de produs

videoclipuri publicitare pentru promovarea produselor

servicii foto & video pentru evenimente business precum:

 • inaugurare sediu
 • lansari de produs
 • interviuri profesionale
 • conferinte si evenimente corporate
 • team building

workshop foto

 • consultanta pentru imbunatatirea calitatii fotografiilor realizate de voi pentru promovarea produselor sau a evenimentelor si serviciilor oferite de compania dvs.

workshop video

 • consultanta pentru imbunatatirea calitatii videoclipurilor realizate de voi pentru promovarea produselor sau a evenimentelor si serviciilor oferite de compania dvs.

Fotografiile de calitate vă vor ajuta să vindeți sau să închiriați mai repede

O fotografie imobiliară de calitate este esențială pentru a vinde sau a închiria o proprietate. Imaginile profesionale vă vor ajuta să vă prezentați proprietatea în cel mai bun mod posibil și să atrageți mai mulți potențiali clienți.

Ofer o gamă largă de servicii de fotografie imobiliară, inclusiv:

 • Poze pentru apartamente, case, vile, terenuri
 • Poze pentru spații comerciale, hoteluri, restaurante, cafenele
 • Poze pentru anunțuri online și offline
 • Poze pentru cataloage și materiale de marketing

Sunt un fotograf profesionist cu experiență în domeniul fotografiei imobiliare. Am o înțelegere profundă a modului în care să vă prezint proprietatea într-un mod atractiv și informativ.

Iată câteva dintre avantajele fotografiilor imobiliare profesionale:

 • Atrag mai mulți potențiali clienți
 • Creează o impresie pozitivă
 • Fac ca proprietatea să pară mai mare și mai spațioasă
 • Îmbunătățesc șansele de a vinde sau de a închiria proprietatea

Pentru a afla mai multe despre serviciile mele de fotografie imobiliară, vă rugăm să mă contactați.

Galerie Foto

Galerie Video

Preturi

Info

Formular contact

Galerie foto

Please select an image first to render the grid properly

Videoclip comercial de prezentare

Oferta de preț

economic

Pachet Start

200 lei
3 portrete business - la domiciliu

include:

 • deplasare la domiciliul dvs cu studio foto mobil ce include lumini profesionale si fundal alb transportabil
 • durata sedintei: 20-30 minute
 • numar nelimitat de fotografii realizate
 • 3 fotografii cu editare in detaliu
 • editarea in detaliu include: retusarea imperfectiunilor, imbunatatiri la nivelul fetei, albire dinti, eliminare cosuri, albire ochi, conturare forma fatza, etc
 • fotografiile se vor livra in format digital prin link de transfer online
suna interesant
economic

Pachet Pro

350 lei
6 portrete business - la domiciliu, 1 sau 2 persoane

include:

 • deplasare la domiciliul dvs cu studio foto mobil ce include lumini profesionale si fundal alb transportabil
 • durata sedintei: 40-60 minute
 • numar nelimitat de fotografii realizate
 • 6 fotografii cu editare in detaliu
 • editarea in detaliu include: retusarea imperfectiunilor, imbunatatiri la nivelul fetei, albire dinti, eliminare cosuri, albire ochi, conturare forma fatza, etc
 • fotografiile se vor livra in format digital prin link de transfer online
 • sedinta foto se poate imparti pentru 1 sau 2 persoane
suna interesant
economic

Pachet VIP

500 lei
6 portrete business - la domiciliu, 1 sau 2 persoane

include:

 • deplasare la domiciliul dvs cu studio foto mobil ce include lumini profesionale si fundal alb transportabil
 • durata sedintei: 60 minute
 • numar nelimitat de fotografii realizate
 • 10-12 fotografii cu editare in detaliu
 • editarea in detaliu include: retusarea imperfectiunilor, imbunatatiri la nivelul fetei, albire dinti, eliminare cosuri, albire ochi, conturare forma fatza, etc
 • fotografiile se vor livra in format digital prin link de transfer online
 • sedinta foto se poate imparti pentru 1 pana la 4 persoane
suna interesant

Servicii extra

Descriere Pret
+ 1 fotografie cu editare minimala (ajustari de luminozitate, contrast, balans de alb, saturatie de culoare, incadrare)
20 lei
+ 1 fotografie cu editare avansata (editare minimala + retusuri, eliminare elemente nedorite sau compuneri din mai multe fotografii / tehnica HDR / light painting
50 lei

Întrebări frecvente

Stilul meu este caracterizat de fotografiile luminoase, clare, viu colorate, romantice, iluminate in stil cinematic sau cu o tenta vintage legat de compozitie, pozitii si prelucrare. Ca sa obtin cea mai buna calitate in fotografii, de multe ori am nevoie sa lucrez cu blituri sau lampi montate pe stative, si diverse accesorii de studio pentru imbunatatirea si modificarea luminii. Imi plac fotografiile de la distanta, instantaneele, imi place sa surprind emotii, expresii hazlii, dar si cadrele regizate, si in care totul este perfect, ca intr-un pictorial fashion.

In timpul pregatirii mirilor, si in timpul sedintei foto artistice cu mirii, din ziua nuntii,  dinainte sau de dupa nunta merg pe stilul pictorial, regizez cadrele acolo unde e cazul incat sa fie totul perfect, pe placul meu si al mirilor, iar atunci cand simt ca mirii s-au destins si au intrat in film, ii surprind de la distanta, cadre naturale, neregizate, care surprind emotia momentului si trairile autentice ale mirilor.

In timpul ceremoniilor si a petrecerii, practic stilul jurnalistic de foto-reportaj, adica surprind momentele in timp real, asa cum sunt in realizate, fara a interveni pentru regizarea lor.

Este o mini-sedinta foto inainte de nunta, in care vom colabora pentru prima data, si ne vom cunoaste mai bine: eu voi invata despre voi ce va place, ce va face sa radeti, care sunt partile sau unghiurile cele mai bune pentru poze, si voi va veti acomoda cu stilul si viziunea mea despre fotografii si prelucrare, iar ulterior cand vine ziua nuntii veti fi mult mai relaxati in fata aparatului de fotografiat si nu veti avea emotii legat de poze.

Conceptul de “Save the Date” vine de la americani, si este o metoda prin care puteti anunta prietenii si rudele care este data nuntii voastre, inainte de a le da invitatiile de nunta, din diverse motive. Fotografiile se pot posta pe retelele de socializare, sau se pot printa fotografii, sau chiar invitatii de nunta cu poza voastra (format carte postala, sau pliabile). Multi miri le folosesc cateva fotografii pentru invitatiile de nunta, sau pentru marturiile care se dau la sfarsitul nuntii, sub forma de etichete pe cadouri personalizate, sau fotografii printate si puse in rame sau atarnate sau insirate pe o masa, si un pix sa va poata lasa invitatii un mesaj in spatele lor.

Sedintele foto inainte de nunta Save the Date se realizeaza de obicei in natura. Durata unei sedinte Save the Date este aproximativ o ora.

Am o lista salvata cu locatiile in care am mai fost si a iesit frumos, sau locatii frumoase de care am aflat si nu am reusit inca sa fac fotografii acolo. La momentul potrivit o sa va prezint lista mea cu locatii si o sa alegem impreuna o locatie frumoasa si care vi se potriveste. In general sedintele foto Save the Date se fac in natura, cu accesorii romantice sau vintage, si nu este neaparat sa fie o locatie apropiata, important este sa fie ceva original si frumos, sa aveti ce arata prietenilor si rudelor.

Mai bine acorzi mai mult timp decât ai avea nevoie pe parcursul zilei. Te scuteşte de a fi mereu pe fugă, dar te pregăteşte pentru lucruri neplanificate. Putem stabili Împreună programul zilei, pentru ca lucrurile să se desfăşoare cât mai eficient.
Voi schita un program orientativ dupa care lucrez de obicei in cazul nuntilor cu acoperire foto de 14 ore, inclus in pachetul Lalea.

1 ora pentru foto si video la  pregatirii mirelui

1 ora minim pentru fotografierea pregatirii miresei

1 ora pentru cununia civila

1 ora cununie religioasa

2 ore sedinta foto artistica

7 ore petrecere. Spre exemplu programul fotografierii poate incepe la ora 14 si sa se termine la ora 4 dimineata a doua zi.

Daca doriti putem programa o intalnire la studio si vom discuta despre toate detaliile legate de nunta voastra.

Vă ofer cu drag toată experienţa mea şi vă propun soluţii
optime care vă vor face ziua
mai usoară, dar si mai frumoasă.

In functie de pachetul ales, termenul de predare al fotografiilor editate este intre 2 si 4 luni.

La cerere se poate preda materialul brut, chiar si a doua zi, sau in cateva zile pot pregati cateva fotografii editate ca un preview cu selectii din ziua nuntii, pe care le puteti posta pe facebook sau le puteti arata prietenilor si rudelor.

Restul fotografiilor vor trece printr-un proces de selectie multipla, apoi prelucrare individuala si apoi exportare in format jpg, la dimensiuni pentru print sau retelele de socializare, bloguri, etc. In general numarul fotografiilor predate variaza intre minim 600 si maxim 1000 fotografii. Intreg procesul de editare foto dureaza intre 2 si 4 luni.

Clientii care doresc predarea fotografiilor mai repede de termen, vor achita o taxa, si noi vom apela la editori profesionisti cu care am mai colaborat si care ne vor ajuta sa terminam prelucrarea intr-un termen mult mai scurt.

La cat timp dupa nunta putem face sedinta foto “Love the Dress” ?

Daca nu veti fi foarte obositi si veti avea timp, putem face sedinta foto chiar si a doua zi dupa nunta, insa de obicei nu e asa, si atunci am pus un termen de 2 luni in care mirii pot sa ne contacteze daca doresc sedinta foto “Trash sau Love the Dress”. In trecut am practicat un termen mai lung, si ne-am dat seama ca procedand asa intarziem si cu albumele, deoarece mirii isi doresc sa puna in album si poze de la nunta dar si de la “Love the Dress” iar intre timp pot aparea diferite situatii legate de silueta, sau poate chiar un bebe si atunci renunta la sedinta foto.

Ce se intampla daca renuntam la sedinta foto “Love the Dress” ?

Noi recomandam tuturor mirilor sa faca sedinta foto “Love sau Trash the Dress” deoarece au sansa sa faca mai multe fotografii si portrete artistice cu ei doi, pentru albumul foto-carte, unde vor fi pastrate ca amintiri vii, pentru o viata intreaga. Din acest motiv, sedinta foto trash the dress nu are valoare separata, si este optionala. Renuntarea la acest serviciu gratuit nu aduce modificari la pretul contractului.

Aveti o lista cu locatii unde putem face sedinta foto?

Desigur, am salvata o lista cu locatii, in interior, in exterior, in oras sau inafara orasului, si chiar in afara tarii, locatii pe care le-am mai vizitat, sau despre care doar am auzit sau am vazut poze si sper ca intr-o buna zi sa am ocazia sa fotografiez niste miri frumosi in acele locatii superbe. Dupa terminarea nuntii, cand mirii ne contacteaza pentru sedinta foto, le punem la dispozitie lista cu locatii, si daca nu se pot hotara, le facem sugestii in functie de ceea ce credem noi ca li se potriveste.

La ce ora este bine sa programam sedinta foto, si cat dureaza de obicei?

Lumina ideala pentru portrete si fotografii reusite este atunci cand soarele nu face umbre urite pe fata, adica intre orele 16:30 si orele 21, in functie de anotimp, acest interval poate varia. Durata unei sedinte foto “Trash / Love the Dress” depinde de fotogenia mirilor si de numarul de locatii in care trebuie sa facem fotografii. Am avut sedinte foto de minim 2 ore, si maxim 6 ore, in Budapesta de exemplu, iar pentru situatiile cand trebuie sa calatorim mai mult, trebuie luat in calcul si timpul necesar deplasarii dus-intors. Daca nu obositi si doriti sa ne plimbam prin mai multe locatii, suntem de acord sa stam cu voi si sa va fotografiem o zi intreaga.

 • Cine va filma la nunta?

colaborez cu mai multi videografi in functie de disponibilitate, bugetul mirilor sau stilul cinematic abordat. Colaboratorii cu care lucrez de obicei sunt Mihai Pop, Andrei Covlea, Gabi si Oana Burza (film events) si Zoltan Gaspar.

 • Cate ore de filmare primim?

  Minim 90 minute, maxim 4 ore. ce este mai mult de 3 ore nu poate fi vizionat cap-coada fara sa te plictisesti si sa incepi sa derulezi prin filmare, insa nu punem limita, filmam cat este necesar. 

 • Puteti face si videoclip sau rezumat al nuntii?

  La inceputul fiecarui montaj video, facem un scurt videoclip al nuntii, sau rezumat al celor mai importante etape, care de obicei are o lungime intre 3 si 5 minute si surprinde toate momentele importante pe un fundal muzical potrivit cu dinamica clipului.

 • Primim si filmarea bruta de la nunta?

  Da, deoarece la montajul video final nu se taie decat 2-3 secunde la inceputul si finalul fiecarei inregistrari, pentru cursivitate. Montajul video final va surprinde toate momentele importante, si va avea o lungime suficienta incat sa va puteti uita de la inceput la sfarsit fara sa va plictisiti.

 • Folositi stabilizatoare pentru o filmare ne-tremurata?

  In primul rand, folosim o camera cu stabilizator profesional incorporat, pentru filmari stabile, iar in situatiile unde avem nevoie sa filmam la distanta sau sa stam pe loc mai mult timp, folosim trepied sau monopied, in functie de situatie.

 • Pe ce suport primim filmarea?

  Filmarea incape pe 3-4 DVD-uri personalizate cu meniuri pe capitole, pe disc-uri BlueRay sau HardDisk extern cu minim 50 Gb disponibili. Discurile vin intr-o carcasa personalizata de plastic sau din piele, in functie de pachetul ales.

 • In cat timp primim filmarea de la nunta?

  Imediat dupa terminarea nuntii, filmarea va ajunge la montajorul nostru colaborator, specializat doar in montaje video. Termenul in care este gata un montaj video depinde de complexitatea fiecarui eveniment, insa in general termenul este intre 3 saptamani si 3 luni in functie de cat de multe evenimente avem in lucru.

Programãri online. Rezerva-ti data doritã chiar acum!

zi / luna / an
Ex: data si locatia sedintei foto, ce servicii sau pachet doresti / cate fotografii doresti / ce durata are evenimentul si eventuale alte detalii despre ce iti doresti

Vom reveni in cel mai scurt timp cu un mesaj de confirmare a programarii tale!