Solicita o oferta de pret sau fa o programare chiar acum!
zi / luna / an
Ex: data si locatia sedintei foto, ce servicii sau pachet doresti / cate fotografii doresti / ce durata are evenimentul si eventuale alte detalii despre ce iti doresti

Google maps / Waze

Daca aveti un telefon mobil cu internet sau un dispozitiv GPS actualizat, in loc de adresa fizica puteti scrie asa: studio foto alex bunea – si va aduce direct in fata studio-ului.

Pe unele dispozitive in loc de studio foto alex bunea apare asa: Alex Bunea Photography Studio

Cum se ajunge venind dinspre intersectia Modern?

  • Intoarceti spre Punctele Cardinale ca directie, mergeti pe strada principala (Simion Barnutiu) pana vedeti pe partea stanga Hotel Strelitia si sunt niste semafoare.
  • Virati la dreapta pe str. Renasterii, si apoi prima la stanga pe langa un bar-alimentara care e pe colt.
  • Ajungeti la o bifurcatie intre blocuri unde o luati la dreapta spre partea unde sunt si case. A treia cladire, o casa de culoare verde cu un geam rotund la etaj este studioul nostru.
  • Intrarea se face prin terasa cafenelei Boss, e o usa de termopan alba in stanga intrarii in cafenea. Urcati la etaj si usa din dreapta are un poster cu un fotomodel si scrie Alex Bunea Photography.

Cum se ajunge venind dinspre Punctele Cardinale?

  • Mergeti drept inainte spre piata Badea Cartan si continuati drept pana vedeti restaurantul chinezesc pe partea dreapta si putin mai in fata, clinica Synevo pe partea stanga.
  • La semafoare virati la stanga pe strada Samuil Micu, si apoi imediat la dreapta pe strada Lugojului.
  • Mergeti inainte pana veti vedea case in partea stanga. Pe prima scrie service auto Planet, urmatoarea e o casa galbena, apoi urmeaza o casa verde pal unde la parter este o cafenea cu terasa si la etaj este un geam rotund. Ati ajuns!
  • Intrarea se face prin terasa cafenelei Boss, e o usa de termopan alba in stanga intrarii in cafenea. Urcati la etaj si pe usa din dreapta e un poster cu un fotomodel si scrie Alex Bunea Photography.

In imaginea 3D de mai jos, studio-ul se afla in cladirea verde ce are un geam rotund la etaj.