You are currently viewing Hai sa ne cunoastem!

Hai sa ne cunoastem!

Eu sunt Alex Bunea, sunt fotograf profesionist din Timisoara, cu o experienta in domeniu de peste 12 ani. Vreau sa iti povestesc putin despre mine si stilul meu de lucru.

Fotografia a inceput ca o pasiune pentru mine, si am decis sa ma dedic ei in totalitate deoarece ma regasesc in ceea ce fac, iar aprecierile clientilor mei ma motiveaza sa ma autodepasesc. Am ales sa ma specializez in fotografia de nunta deoarece inglobeaza mai multe domenii fotografice care imi plac: fotografia comerciala de produs (accesoriile mirilor, detalii legate de decor), foto-jurnalism (relatarea povestii nuntii in mod natural, instantanee la cununia civila, religioasa, petrecere, etc.), apoi partea de fashion si regie (la sedinta foto si pregatirile mirilor), imi plac fotografiile vii, colorate, contrastante, dar mai ales imi place sa lucrez cu oameni frumosi, sa surprind emotiile lor, trairile lor din ziua nuntii, imi place sa ii fac pe oameni sa arate bine in poze, sa le daruiesc amintiri frumoase si nu exista multumire mai mare decat atunci cand oamenii imi multumesc pentru munca depusa si ma recomanda mai departe prietenilor lor.

Consider ca un fotograf profesionist trebuie sa fie intr-un continuu proces de evolutie, de aceea in mod constant investesc in aparatura noua, studiez tehnica fotografica, editare foto avansata, particip la seminarii si workshopuri, studiez sute, poate chiar mii de idei legate de compozitie, lumina si pozitii in care sa pun mirii, pentru ca ei sa arate asa cum au visat. 

Am inceput acest blog cu gandul de a va impartasi din experienta mea si activitatea mea recenta. Voi posta aici fotografii before after, chiar si filmulete before / after, pe care le veti putea urmari si pe canalul meu de youtube, tutoriale foto si de editare, preseturi gratuite pentru lightroom, actiuni de automatizare pentru photoshop, fotografii utile precum cer de inlocuit, texturi lemn, etc.

Alex Bunea

Alex Bunea este un fotograf din Timișoara, cu o experientă în domeniu de peste 12 ani, specializat în fotografia de nuntă, și îndrăgostit de zâmbetele oamenilor. Cu o deosebită atenție la detalii, Alex reușește să surprindă de fiecare dată frumusețea emoției transmise de cuplul fotografiat. În timpul ședințelor foto cu mirii, se adaptează la stilul și abordarea dorita de acestia. Spre exemplu în stilul regizat, îi ajută cu sfaturi legate de poziții, aranjarea fiecărui mic detaliu, iar stilul natural presupune ședințe foto relaxate, unde fotograful se concentrează în mare parte pe povestea de dragoste dintre miri, surprinderea expresiilor si emotiei dintre acestia. Pe durata ceremoniei și petrecerii, abordează un stil de foto-reportaj, surprinzând portrete instantanee, neregizate cu mirii, nasii, rudele si invitații acestora, în timp ce fac expresii haioase sau se distrează

Lasă un răspuns