Oferta noastrã de Crãciun. Şedinţe foto în studio cu decor tematic

Va invitam cu drag in decorul nostru de Craciun. V-am pregatit 3 fundaluri: un decor real cu tematica eleganta, de interior, si alte 2 fundaluri-tapet, cu tematica de exterior (rulota si padure cu brazi). Durata unei sedinte foto este de 40 minute si se poate programa in orice zi, de luni pana sambata, intre orele 10 si 19. Veti primi toate fotografiile realizate, aproximativ 50-300 poze (in functie de fotogenie), in urmatoarea zi dupa sedinta, si vor fi editate cu un preset general, iar cele mai frumoase 20 de fotografii pe care daca doriti le puteti alege voi, vor fi editate individual.
Pretul unei sedinte foto este 350 lei. Puteti veni cu toata familia. Va incurajam sa aduceti copilasii, sotul, iubita sau chiar bunicii.

 • decor de iarna real cu tematica de interior, elegant, alb si auriu, fundal verde. canapea, veioza, semineu, brad, coronita, sfesnice cu luminari, masinuta
  • fundal foto calitativ cu tematica de   craciun, afara in zapada, rulota, saniuta, cizmulite
  • fundal foto calitativ cu tematica de craciun, afara in padurea plina de brazi si luminite
 • Pretul unei sedinte foto este 350 lei.

  Durata sedintei: 40 minute

  Numãr poze primite: toate, nelimitat, minim 40, maxim 300 din experienta de pana acum, le voi trimite a doua zi lucratoare dupa sedinta foto, si vor fi editate de baza, cu un preset general.

  Numãr poze editate: cele mai frumoase 20 poze alese de voi (in maxim 3 zile de la sedinta), vor fi editate individual la nivel de luminozitate, contrast, saturatie de culoare, balans de alb si incadrare.

  Editare in detaliu (retusare): La cerere, in loc de cele 20 fotografii editate, se poate opta pentru 5 fotografii retusate, adica editare in detaliu (editare de baza + scoaterea elementelor nedorite, slabire, albirea dintilor, netezirea tenului, etc.). Cine doreste editare in detaliu, extra, separat de sedinta foto, pretul este de 30 lei / poza.

  Poze scoase pe hartie foto: colaborez cu un laborator foto din Timisoara, care scoate fotografii in format 10x15cm la 1 leu, 13x18cm la 2 lei, 15x20cm la 3 lei, si 20x30cm la 5 lei. Va rog sa ma sunati pentru mai multe detalii.

  Termen selectare poze pentru editare: 3 zile

  Termen maxim editare poze: 15 zile lucratoare

  Datorita faptului ca avem covor alb pufos, si zapada artificiala, va rugam ca la sedintele foto sa veniti cu incaltaminte de schimb. va multumim.

  Pentru posesorii de catelusi si pisicute, puteti veni cu ei la sedinta foto, cu conditia sa puteti sa ii tineti in brate in timpul sedintei, si sa ii supravegheati sa nu distruga decorul.

  Pentru cei ce doresc sa faca plata prin virament bancar, contul nostru este: RO67BRDE360SV21079413600, numele complet: Bunea Alexandru, va rog sa specificati la descrierea platii: "sedinta foto craciun". Multumesc aniticipat!

  Tarife extra:
  • +20 minute = 150 lei
  • +1 poza editata = 10 lei
  • 1 poza retusata = 30 lei
  • 1 poza printata 10x15cm = 1 leu
  • 1 poza printata 13x18cm = 2 lei
  • 1 poza printata 15x20cm = 3 lei
  • 1 poza printata 20x30cm = 5 lei

 • Pentru programãri, vã rog sã trimiteţi un mesaj cu urmatoarele menţiuni:

  1. data si ora dorita
  2. numarul de persoane adulte si numarul de copii
  3. varsta copiilor

  Vã aşteptãm pe toţi cu drag, inclusiv şi pe bunici!

  P.S.: Locurile sunt limitate, iar din experienţa noastrã, zilele de weekend, şi orele din timpul sãptãmânii dupã ora 17 se ocupã cel mai repede.

Rezerva un loc chiar acum

Fotografii realizate anul trecut, în cadrul şedinţelor foto de Crãciun la noi în studio

Cum se ajunge la studio foto Alex Bunea