2. Cum arata albumele de absolvire ?

Va recomand 2 marimi de albume in functie de forma dorita: album dreptunghiular, pe orizontala (20x60cm deschis), sau album patrat 25x25cm inchis.
Numarul de pagini din interiorul albumelor depinde de numarul de elevi doritori si de structura dorita a albumului. De exemplu cate pagini alocati pozelor de grup, daca doriti mesaje gen dedicatii de absolvire si unde le veti plasa

3. Oferta de pret

economic

Pachet Economic

210 lei
recomandat pentru clasa a IV-a sau a VIII-a

include:

 • album patrat, marimea 20x20cm
 • Sedinta foto de 10-15 minute cu fiecare elev in parte
 • veti primi toate fotografiile de la sedinta foto
 • toate fotografiile din album vor fi editate de baza.
 • 4 pagini cu pozele personale ale fiecarui elev (intre 4 si 6 poze in functie de orientare)
 • 1 pagina cu poza fiecarui coleg, inclusiv pagina cu dirigintele
 • 2 pagini ce contin fotografia de grup cu clasa si dirigintele
 • Coperta va fi cartonata, personalizata cu poza posesorului, numele, scoala si promotia
 • Album cadou pentru profesorul diriginte al clasei.
suna interesant
recomandat

Pachet Popular

280 lei
recomandat pt. clasa a VIII-a si a XII-a, bonus albumul dirigintelui

include:

 • album patrat 25x25cm sau dreptunghi 25x20 cm
 • Sedinta foto de 20 minute cu fiecare elev in parte
 • veti primi toate fotografiile de la sedinta foto, si minim 20 poze editate pentru social media.
 • Editare conform portofoliului meu pentru 6 fotografii alese pentru album
 • 4 pagini cu pozele personale ale fiecarui elev (intre 4 si 6 poze in functie de orientare)
 • 1 pagina cu poza fiecarui coleg inclusiv dirigintele
 • 2 pagini ce contin fotografia de grup cu clasa si dirigintele
 • Coperta cartonata, groasa, va fi personalizata cu fotografia elevului posesor, numele, scoala si promotia
 • Album cadou pentru profesorul diriginte al clasei.
 • BONUS Fotografierea banchetului gratuita incepand de la minim 3 clase din aceeasi scoala
suna interesant
popular

Pachet Complet

370 lei
(sedinta foto + album + festivitate absolvire + banchet + poze diploma , bonus album diriginte

include:

 • album marimea 25x25cm (doar albumul la 240 lei)
 • Sedinta foto de 30 minute cu fiecare elev in parte
 • Veti primi toate fotografiile realizate la sedinta foto.
 • Toate fotografiile de editat vor fi selectate de elevi (in termen de 3-5 zile)
 • Editare la nivel de luminozitate, contrast si culoare pentru minim 40 poze
 • Editare individuala cu netezirea fetei, eliminare cosuri / albire dinti pentru 6 fotografii alese pt album
 • 4 pagini de album cu 4 poze personale ale fiecarui elev
 • 1 pagina cu poza fiecarui coleg in ordinea catalogului
 • 1 pagina cu profesorul diriginte.
 • 2 pagini cu fotografia de grup a clasei
 • Coperta cartonata groasa, va fi personalizata cu poza fiecarui elev, numele, scoala si promotia
 • Album cadou pentru profesorul diriginte
 • Poza de diploma realizata in sala de clasa, cu studio mobil format din lumini si fundal alb.
 • Fotografierea festivitatii de absolvire (aprox 2 ore).
 • Fotografierea banchetului , maxim 7 ore, este inclusa in pret.
suna interesant

Meniu "a la carte" (servicii optionale)

deplasari in alte localitati 1 leu / km
se cumuleaza numarul de km parcursi pe fiecare drum si se inmultesc cu tariful pe km
o fotografie retusata in detaliu 15 lei / poza
eliminarea imperfectiunilor, netezirea pielii, albirea dintilor, corectarea formelor fetei daca e nevoie, conturarea luminii pe fata, volum la par, etc.
sedinta foto separata`de 30 minute 150 lei / elev
sedinta foto individuala va fi programata intr-o zi separata, data si locatia alese de comun acord, durata 30 minute, veti putea schimba 1 tinuta si veti primi toate fotografiile realizate (30-150), din care veti putea alege 10 fotografii pentru editare de baza, si 2 fotografii retusate in detaliu, pe care, daca doriti, le puteti introduce in albumul de absolvire
sedinta foto separata`de 1 ora 270 lei / elev
sedinta foto individuala va fi programata intr-o zi separata, data si locatia alese de comun acord, durata 1 ora, veti putea schimba 1-3 tinute si veti primi toate fotografiile realizate (50-250), din care veti putea alege 15 fotografii pentru editare de baza, si 3 fotografii retusate in detaliu, pe care, daca doriti, le puteti introduce in albumul de absolvire
fotografii de diploma 10 lei / elev
voi veni in clasa cu studio foto mobil, si vom realiza 1 fotografie individuala cu fiecare dintre elevi, iar ulterior voi printa 6-8 bucati 3x4cm pe care le puteti folosi pentru diverse nevoi, inclusiv poza de diploma
fotografii la absolvire 20 lei / elev
daca nu e inclus in pachetul ales, voi veni atat in clasa la ultima strigare a catalogului, cat si la careu la premiere, dar si pozele de grup de la final. Durata totala 2 ore.
filmare la absolvire 20 lei / elev
daca doriti doar filmare la absolvire, atunci voi veni doar eu, si voi filma atat in clasa la ultima strigare a catalogului, cat si in curte la careu, si va voi oferi filmarea in format full HD, cu posibilitatea sunetului preluat din statie / lavaliera, etc. Daca doriti atat foto cat si video, eu voi fotografia festivitatea si voi colabora cu un videograf profesionist pentru filmare.
fotografiere / filmare la banchet 20 lei / elev
daca nu e inclus in pachetul ales. pretul pentru fotografiere , la fel ca cel pentru filmare, se calculeaza astfel: nr ore prezenta la eveniment * tariful meu de 250 lei / nr total de elevi participanti platitori. De exemplu: pt o durata de 7 ore si un nr de 25 elevi pretul este: 70 lei / elev.
album cadou pentru diriginte 20 lei / elev
daca ati ales pachetul economic sau standard si doriti sa faceti cadou profesorului diriginte o sedinta foto si un album, se adauga 15 lei la pretul albumului vostru
inca o deschidere de album 20 lei / elev
daca din diverse motive doriti sa mai adaugati o deschidere de album (2 pagini) la cele incluse in pret, pretul este 15 lei / elev pentru album 20x20cm, sau 20 lei / elev pentru album 25x25cm

4. Locatii recomandate

A. Locatii in care nu se plateste dar trebuie obtinuta o aprobare in prealabil

B. Locatii in care se plateste o taxa ce se imparte la numarul de elevi

In general taxa locatiilor variaza intre 500 si 250 lei / zi. In general programam 10 elevi / zi, deci va fi nevoie de 2-3 zile in functie de nr elevi din clasa, iar un calcul general este 45 – 50 lei / elev.

5. Întrebări frecvente

Am conceput un tabel excel pe care il puteti distribui elevilor clasei si ei vor completa numele corect, asa cum trebuie sa apara in albume, pozele alese pentru editare si locul in care sa apara in album, etc.
 
Pentru descarcarea tabelului in format excel, dupa ce ati deschis linkul, faceti click pe meniul Fisier, Descarcati, Microsoft Excel .xlsx si apoi imi puteti trimite tabelul pe emailul meu: bunealex@gmail.com
 

Nu, fiecare elev isi alege dimensiunea de album, fotografia de pe coperta, fotografiile de pe primele 2 deschideri din album si fotografia din albumul colegilor. Elevul isi poate alege si un motto care sa fie tiparit pe ultima pagina din album, la fotografia tip tablou, cu toti elevii din clasa.

Raspuns: Da, se poate lasa spatiu pentru scris daca doriti. In varianta fara spatiu pentru scris, pagina fiecarui coleg este umpluta cu poza aleasa, iar in varianta cu scris, poza fiecarui coleg va fi afisata intr-un chenar, in lateralul paginii, iar in cealalta parte va fi spatiu pentru scris.

 

Raspuns: In aproximativ 2-3 luni dupa sedinta foto si receptionarea listei de la reprezentantul clasei, cu fotografiile selectate pentru editare si eventualele specificatii legate de editare. Termenul depinde de perioada in care se realizeaza sedinta foto. Spre exemplu sedintele foto care se realizeaza inainte de luna martie-aprilie, vor primi albumele in termen de 2 luni sau mai repede. dupa jumatatea lunii aprilie este un sezon incarcat atat pentru fotografi cat si pentru laboratoarele de print, si termenul va fi putin mai mare.

Termenul de predare pentru albume depinde nu doar de fotograf dar in special de modul in care se organizeaza elevii pentru sedintele foto, de rapiditatea cu care isi aleg fotografiile pentru retusat dar mai ales daca elevii accepta recomandarea fotografului ca sedinta foto sa fie facuta in luna Martie sau cel tarziu prima saptamana din aprilie.

Daca elevii doresc ca fotografiile sa fie facute dupa teze, in luna Mai, atunci nu este realist ca albumele sa fie asteptate de catre acestia in timpul scolii, este necesara MINIM o luna si jumatate pentru retusarea imaginlor, paginare si tiparirea albumelor

Raspuns: Intrucat punctualitatea de ambele parti este esentiala, fiecare elev fiind programat la ora fixa, intarzierea scade din timpul de o ora alocata elevului care intarzie. Acest lucru se datoreaza in special faptului ca locatiile de fotografiere (restaurante de eveniement, hoteluri, etc) ne lasa sa fotografiem pana la o anume ora, si nu este corect ca cineva intarzie si toti colegii ce vin dupa sa fie decalati, iar ultimul coleg sa trebuiasca sa incheie sedinta foto mai repede pentru ca se inchide localul.

Raspuns: Da, functie de orientarea imaginilor alese pentru retusare (verticala sau orizontala), pot intra pana la 6 imagini in album, celelalte 3 fiind alese de fotograf sau optional de catre elevi.
De exemplu, daca elevul alege 3 imagini de retusat, si ele sunt toate verticale, acestea vor umple doar o deschidere, cea de-a doua deschidere fiind necesar sa fie populata cu imagini alese de fotograf. Aceasta colega mai mare a ales cele 3 fotografii de pe prima deschidere pentru album, astfel incat nu am mai avut imagini si pentru deschiderea nr. 2, asa ca am ales eu 2 fotografii reusite. 
Daca e;evii doresc, in tabel se pot trece 2 casute aditionale pentru ca acestia sa isi aleaga 2 fotografii in plus, pe langa cele retusate, care sa completeze a doua deschidere de album, acestea fiind editate dar nu retusate.
Raspuns: Nu e nevoie de avans. Rezervarea sedintei foto si a albumelor de absolvire se face prin contract cu reprezentantul clasei. Plata se face dupa sedinta foto, si inainte de livrarea fotografiilor.
Raspuns: In acest caz, sedinta foto se reprogrameaza la solicitarea elevilor, cu toate regretele de rigoare pentru machiajul si coafura fetelor, care vor trebui refacute sau se gaseste in regim de urgenta o locatie de interior.

 

Raspuns: Fotografierea se face in orele in care soarele este mai bland, nu la pranz. Recomandate sunt intervalele orare 15-20, dar si 08 – 11 la nevoie, daca orarul scolar permite.
 
Raspuns: Da, contra sumei x, prevazuta in contract, care va fi mentionata in clasa la semnarea contractului, puteti beneficia de maxim 20 de deschideri in plus.
 
Raspuns: Da, contra sumei de 250 ron extra fata de pachetul ales, acest lucru este posibil. Sedinta foto privata in acest caz dureaza 2 ore si primiti 3 fotografii retusate in plus si 2 deschideri in plus la album. 

 

Raspuns: In acest caz, dovedit de catre parinti, acesta se poate reprograma cu alta clasa, iar colegii lui pot vota sa astepte cu albumele incat sa fie si acesta inclus sau pot vota ca fotografiile acestuia sa fie excluse din albumele clasei.

Aceste intrebari imi vin in minte acum, daca aveti orice alta intrebare, sau doriti sa colaboram, va rog sa imi lasati un mesaj in formularul de mai jos:

Te-am convins? Hai sã facem o programare!

a IV-a, a VIII-a, a XII-a, etc
Selected Value: 25
Sugestie: Va rog sa imi spuneti cand este ultima data cand as putea sa va predau albumele, pentru ca sedinta foto trebuie programata cu 2 luni inainte de aceasta data.